Uw auto-airco

Er gaat tegenwoordig bijna geen nieuwe auto meer de showroom uit zonder airconditioning. Plezierig, want ook het klimaat in uw auto bepaalt of u uitgerust op een bestemming aan komt. Die airco is bij wijze van spreken net zo vanzelfsprekend geworden als de cd-speler in de auto. Alleen de cd-speler heeft geen onderhoud nodig en een auto-airco wel.

Laat de airco van uw auto minimaal een keer per jaar controleren. Het koelmiddel dat in een airco zit, is schadelijk voor het milieu. Het is dus belangrijk dat u uw airco regelmatig na laat kijken op lekkages. Een lekkage kan een nadelig effect hebben op het milieu en de werking van uw airco.

Wij hebben apparatuur in huis om onderhoud aan uw airco professioneel en milieuvriendelijk uit te voeren. Overigens, regelmatig onderhoud kan ook voorkomen dat u ineens voor hoge reparaties komt te staan!

Meer weten of afspraak maken?

Heeft u nog vragen over de werking van uw airco? Stuur ons een bericht of zullen we meteen maar een afspraak maken om het onderhoud van uw airco perfect te regelen?

Afspraak maken

In beide gevallen bent u WELKOM bij ons!