Klant is 800 euro rijker door JAMES Auto Service bij Autobedrijf Jan van Dijk

Elke maand maak je bij JAMES Auto Service kans om je factuurbedrag terug te winnen. De maandprijs is deze keer gevallen bij JAMES Auto Service Jan van Dijk in Brielle. Meneer Ramdhan werd op vrijdag 16 december verrast met de teruggave van het factuurbedrag van ruim 800 euro. Ook meedoen met deze actie? Laat als klant een review achter op de site en maak kans om je volledige factuurbedrag terug te winnen. Leaserijders kunnen ook meedoen! Die maken kans op een dinercheque ter waarde van 150 euro.

Meneer Ramdhan was ontzettend blij met de prijs: “Dit was de eerste onderhoudsbeurt die ik bij deze garage heb uit laten voeren. Linda van de receptie wees me op de actie. Ik had de review niet ingevuld omdat ik de prijs wilde winnen, maar omdat de review uit mijn hart kwam. Ik voel me thuis bij deze garage, de mensen die er werken zijn zeer aardig en ze staan altijd klaar met een kopje koffie.”

dsc_0368
Ook kans maken op uw factuurbedrag?

Zowel zakelijke als particuliere klanten van JAMES kunnen meedoen aan de landelijke actie ‘Factuurbedrag terugwinnen’ door een review achter te laten op www.jamesautoservice.nl/factuur.

Elke maand worden twee winnaars bekend gemaakt, één winnaar die zijn volledige factuurbedrag terug wint en een leaserijder die een dinercheque ter waarde van 150 euro wint.

JAMES Auto Service is het merkonafhankelijke auto- en service-bedrijf voor particulier- en leaserijder. Het universele autobedrijf biedt onderhoud aan alle automerken en typen van ieder bouwjaar. JAMES Auto Service is onderdeel van Autobedrijf Jan van Dijk. Meer weten? Bel 0181 – 413 777.