Honda Private Lease met lager maandbedrag

Alle Honda-modellen zijn te rijden met private lease. Al vanaf 409 euro all-in rijd je de hybride Honda Jazz. Door je huidige auto in te ruilen betaal je echter een lager maandbedrag.

Het Honda-assortiment bestaat uit de compacte Honda Jazz (tegenwoordig een hybride), de Civic vier- en vijfdeurs, de SUV’s HR-V en CR-V (laatstgenoemde eveneens als hybride) en de elektrische Honda e. Bijna al deze modellen zijn, behalve te koop, ook te rijden met private lease. Al vanaf 409 euro per maand rijd je de Jazz, de Honda e lease je vanaf 499 euro per maand. Vraag de Honda-dealer naar alle tarieven.

De maaandbedragen zijn ‘all-in’ tarieven waarin alle benodigde, vaste kosten zijn verwerkt. Zoals de aanschaf van de auto, aflevering, all-risk verzekering, motorrijtuigenbelasting, pechhulp, reparatie en onderhoud. Je betaalt alleen nog maar de variabele kosten als wasbeurten en brandstof. De prijzen gelden bij 60 maanden looptijd, waarbij je 10.000 km per jaar rijdt.

Mocht je een auto in willen ruilen dan ben je helemaal voordelig uit. Want de inruilwaarde wordt verrekend met het vaste maandbedrag. Zo betaal je elke maand minder voor je Honda Private Lease! De auto wordt bovendien afgeleverd met een volle tank. Het Keurmerk Private Lease is van toepassing op deze actie.

Update

De Civic vierdeurs is niet langer verkrijgbaar met private lease. Prijzen aangepast naar prijspeil maart 2021.