1. Private Lease-aanbiedingen bij Honda

  21 februari 2018

  Je rijdt nu al een praktische en zuinige Honda Jazz vanaf 316 euro per maand. Ook de grote Civic, HR-V en CR-V zijn privé te leasen tegen gunstige tarieven.

 2. Honda CR-V Lifestyle Adventure

  8 januari 2018

  Jouw avontuurlijke geest mag best weerspiegeld worden in je auto. Houd je daarnaast van sportiviteit dan past de Honda CR-V Lifestyle Adventure precies bij jou.

 3. Honda HR-V Black Edition

  16 november 2017

  Honda introduceert een speciale uitvoering van de HR-V, de Black Edition. Het merk kleedt de stijlvolle cross-over aan met zwarte accessoires.

 4. Honda Dream Days

  12 september 2017

  Korting op lederen bekleding, korting op het Black Edition Pack en Dream Days-korting. Op de Honda HR-V en CR-V ontvang je nu veel voordeel, tot maximaal 7.000 euro.

 5. Honda CR-V Black Edition

  11 april 2017

  De Honda CR-V Black Edition is er weer, in zwart en in wit. Voor een CR-V die donkerder dan de nacht oogt.

 6. Actiemodel: Honda CR-V Elegance Editions

  7 juni 2016

  De Elegance (Style-)Editions van de Honda CR-V zijn voorzien van extra accessoires maar toch voordeliger.

 7. Honda Civic X Edition

  11 februari 2016

  De Honda Civic X Edition is voorzien van extra opties waarvoor je niets hoeft te betalen. Maar het actiemodel is beperkt verkrijgbaar.

 8. Honda stelt voor: de nieuwe CR-V Black Edition

  9 februari 2016

  Het intense design van de CR-V Black Edition maakt diepe indruk op de weg. Van de beschermplaten aan voor- en achterkant tot de stijlvolle treeplanken en in combinatie met de accenten in Crystal Black is de CR-V Black Edition een…

 9. Honda meest betrouwbare automerk

  2 februari 2016

  Honda maakt de meest betrouwbare auto’s, gevolgd door Toyota, Dacia en Mazda. Dat blijkt uit een onderzoek van de Spaanse consumentenorganisatie Organization of Consumers and Users (OCU) onder 30 duizend automobilisten in Europa. Berijders van een Honda Jazz 1.4 hadden…

 10. Top 5 reparatie advies uit de Winterchecks

  9 december 2015

  Uit de winterscans die we hebben uitgevoerd, is gebleken dat auto’s het vooral op vijf punten af kunnen laten weten deze winter. Dit zijn: Accu: geeft te weinig spanning om te starten in de Winter Bandenprofiel: de banden zijn te…